Loading…

Kronevagt Security ApS

Autoriseret vagtvirksomhed med mange års erfaring inden for professionelle sikkerheds- og vagtydelser. Telefon: +45 70271448 E-mail: info@kronevagt-security.dk
Click here for English PDF of Crown Guard Security.
Læs mere

Special Security


Special Security

Special security er af de sikkerhedsservices, der tilbydes gennem Kronevagt. Denne ydelse indeholder flere forskellige aspekter, og kan anvendes i mange sammenhænge. Som i de andre sikkerhedsydelser, lægges der også vægt på professionalisme og dermed veluddannede sikkerhedsvagter.

I special security, tilbyder der blandt andet følgende: 

  • Personlig chauffør
  • Detektivarbejde
  • Bodyguards

Derfor giver special security god mening i forhold til beskyttelse af ambassader, diplomater og andre relationer med højtstående personer, der kræver ekstra sikkerhed. Med special security fra Kronevagt, skabes der sikre trygge og sikre forhold i enhvert givent miljø, med mulighed for at tage de rette actions om nødvendigt.


special security


Vi ønsker at levere den mest professionelle løsning i relation til VIP-beskyttelse, og yder således flere forskellige services i forbindelse med dette. Med Kronevagt kan du fokusere på dine konkrete gøremål. Lad os anvende vores kompetencer inden for professionel beskyttelse. Anvend gerne kontaktformularen i bunden af siden for at bestille et uforpligende tilbud.

Læs mere om generel personbeskyttelse ved at anvende følgende link: Personbeskyttelse.