Loading…

Kronevagt Security ApS

Autoriseret vagtvirksomhed med mange års erfaring inden for professionelle sikkerheds- og vagtydelser. Telefon: +45 70271448 E-mail: info@kronevagt-security.dk
Click here for English PDF of Crown Guard Security.
Læs mere

Personbeskyttelse

Personbeskyttelse

Kronevagt kan levere bodyguards, der behersker flere sprog. De er toptrænede og har kendskab til flere former for kampsport. De er diskrete og klar til at gribe ind, hvis situationen opstår.

I tilfælde af, at vi ikke selv kan hjælpe med tilstrækkeligt mandskab eller ekspertise, har vi et stående samarbejde med andre højt kvalificerede udbydere på dette område.

Kronevagt udfører alle former for personbeskyttelse til private og offentlige personer, der har brug for professionel VIP-beskyttelse.

Analytisk baseret sikkerhed af udsatte personer

Før vi påtager os en opgave, er det vigtigt, at vi har et grundigt kendskab til den eller de personer, som vi skal beskytte. Vi foretager derfor en grundig analyse af de relevante forhold. På den måde kan vi give en professionel vejledning og beskytte kunden bedst muligt.

Hvis du ønsker at læse nærmere omkring vores forskellige services, kan du med fordel anvende det følgende link: Services.