Loading…

Kronevagt Security ApS

Autoriseret vagtvirksomhed med mange års erfaring inden for professionelle sikkerheds- og vagtydelser. Telefon: +45 70271448 E-mail: info@kronevagt-security.dk
Click here for English PDF of Crown Guard Security.
Læs mere

Butiksservice

BUTIKSSERVICE

Her fremgår de forskellige ydelser, der går under kategorien butiksservice.

Butiksvagt

Butiks/servicevagtens opgaver består primært i at skabe tryghed for kunderne, samt at virke præventiv i forhold til tyveri. Vagten virker også som et udvidet serviceorgan for de handlende kunder i butikken, indkøbscentret eller gågaden. Vagten hjælper kunderne med at komme frem til de rigtige steder og finde de ønskede varer. Vagten er trænet til at udse butikstyve, og fungerer derfor som uniformeret butikskontrollant.

Vagten hjælper gerne med at flytte penge fra kasseapparaterne til forretningens pengeskab eller gå i forretningens pengeinstitut. Vagten vil bortvise personer, der er tydeligt berusede eller meget støjende, så andre handlende kan gå i fred og ro.

Den uniformerede vagt virker præventivt på de fleste urostiftere, så de flytter deres aktiviteter til et andet sted. I tilfælde af at politiet skal kontaktes, så sørger vores vagt naturligvis også for dette.

Servicevagten optræder også i civil som butiksdetektiv, hvilket har en effektiv virkning på reduktionen af tyveri og internt svind.

Centervagt

Inden for butiksservice, har vi også centervagter. Vi tilbyder blandt andet centervagter i København og omegn.

Centervagtens arbejde består i at gå blandt kunderne i indkøbscentret, gågaden eller parkeringsområdet og hjælpe kunderne med at komme frem til de rigtige forretninger, finde korrekte varer og samtidig holde et vågent øje med urostifter.

Ligeledes fungerer vagten som uniformeret butikskontrollant.

Vi hjælper gerne med at transportere penge fra kasseapparaterne til forretningens pengeskab eller pengeinstitut.

Vagten kan og vil bortvise personer, der er tydeligt berusede og støjende, så andre handlende kan gå i fred og ro.

Den uniformerede vagt vil virke præventivt på de fleste urostiftere, så de flytter deres forehavender til et andet sted.


Svind

Ekstern som intern tyveri er en stor økonomisk belastning for detailhandlen, og det afføder også utryghed og mistillid blandt personalet. Med Kronevagt kan du minimere svindet og genskabe tryghed og tillid i jeres forretning.

Du kan vælge mellem fire hovedområder, som vi i fællesskab sammensætter til en totalløsning. Hver enkel ydelse kan få direkte indflydelse på din virksomheds bundlinje. Medarbejdere og ledelse får derfor ro til at koncentrere sig om forretningen.

Detektiv

En butiksdetektiv overvåger diskret mistænkelige personer i forretningen og griber butikstyve på fersk gerning. Den civile vagt fungerer også som forretningens rådgiver i sikkerhedsspørgsmål og giver konkrete råd om, hvordan butikken sikres bedst mulig.

Virksomhedskontrol

Hvis der måtte komme en mistanke om svind på lageret, kan man sætte en diskret overvågning i gang for at be- eller afkræfte mistanken om tyveri.

Kronevagt arbejder tæt sammen med politiet i disse meget følsomme sager, og vi har indtil nu en opklaringsprocent på 100.

Prøvekøb

Bliver varerne registreret korrekt? Og kommer pengene i kassen? Den slags spørgsmål kan du få svar på, ved at lade en civil vagt handle i din forretning.

Visitation

Der er mange kilder til svind. En af dem kan desværre være intern. Et visitationsprogram virker præventivt. Men det er et følsomt område, som virksomheden er bedst tjent med bliver udført på en uvildig og professionel måde.

Video-overvågning (CCTV)

De færreste kriminelle har lyst til at optræde med deres evner på TV. Videoovervågning har derfor en meget præventiv effekt – ikke kun på svind og tyveri, men også på hærværk, overfald og røverier.

Med videoovervågning kan du stille skarpt på alt fra tyveri til graffiti 24 timer i døgnet. Det er en investering, som hurtigt tjener sig ind. Vores CCTV-ydelser er effektive, og bidrager til trygheden i det offentlige og private.

Du skaber også tryghed for dine kunder og medarbejdere, når du overvåger mørke parkeringspladser og øde områder.

Dette var afslutningen på vores sikkerhedsydelse i relation til butiksservice. Af andre ydelser, der ydes hos Kronevagt, har vi også Special Security.