Loading…

Kronevagt Security ApS

Autoriseret vagtvirksomhed med mange års erfaring inden for professionelle sikkerheds- og vagtydelser. Telefon: +45 70271448 E-mail: info@kronevagt-security.dk
Click here for English PDF of Crown Guard Security.
Læs mere

Om

Om Kronevagt Security ApS

Kronevagt Security ApS lever af at foretage totalløsninger tilpasset den enkelte virksomhed. Uanset størrelse og behov er alle kunder kernekunder hos Kronevagt – Sikkerhedsfirma i København.

Vi råder over en stab af stabile, veluddannede, serviceorienterede og dansktalende medarbejdere, som vi udvælger på baggrund af en grundig ansættelsesprocedure i direkte relation til de vagtopgaver, vi udfører for dig.

Vi forsøger at gøre afstanden mellem dig som kunde, og os som vagt- og sikkerhedsleverandør, så kort som mulig. Dermed kan du altid få hurtig kontakt til en professionel beslutningstager.

Vi laver løbende vurderinger af samarbejdet mellem kunden og vores medarbejdere, hvilket sørger for, at sikkerhedsopgaverne bliver løst tilfredsstillende for dig og os.

Du har ingen administration – alle arbejdsgiverforpligtelser varetages af os – for eksempel feriepenge, sygedagpenge, G-dage og pension.

Hos Kronevagt, har vi valgt at have lave markedsføringsomkostninger, hvilket er med til at mindske vores udgifter. Dermed kan vi i højere grad fokusere på at skabe høj kvalitet gennem skræddersyedeprodukter.

Du er altid velkommen til at kontakte os for yderligere oplysninger.


“Jeg er stolt af at have branchens mest professionelle sikkerheds
vagter, der elsker at yde god service, mens de passer på dig og dine kunder!”

– Jimmi Holm, administrerende direktør for Kronevagt


booked.net booked.net


Se Kronevagts regnskab hos Proff.dk.