Loading…

Kronevagt Security ApS

Autoriseret vagtvirksomhed med mange års erfaring inden for professionelle sikkerheds- og vagtydelser.
Telefon: +45 70271448 E-mail: info@kronevagt-security.dk
Read more

Personbeskyttelse

Kronevagt Security ApS leverer personbeskyttelse af højeste kvalitet og service. Som professionelt sikkerhedsvagtfirma, er vi klar til at levere toptrænede og erfarne sikkerhedsvagter til at beskytte personer og deres ejendele.

Patruljetjeneste

Vi leverer professionel patruljetjeneste til virksomheder, forretninger, private og andre udsatte instanser. Her kan blandt andet indgå alarmpatrulje, områdevagt, patrulje med hund eller runderingsvagt.

 

Fast vagtservice

Fast vagtservice sikrer specifikke lokationer såsom diskoteker, ambassader, koncerter, events og hoteller. Her kan vi blandt andet stå for kontrol af invitationer, afvisning af gæster og generel sikkerhed for gæsterne.

Butiksservice

Butiksservice består også af flere forskellige ydelser, herunder butikssvagter og centervagter. Her leveres også veluddannede sikkerhesvagter, som er specialiserede i muligt opstående situationer.

 VI LEVERER SÅLEDES KOMPLETTE SIKKERHEDSLØSNINGER

Kronevagt Security sigter mod at levere tilpasset beskyttelse og er en af Danmarks førende kilder til alle dine sikkerhedstjenester og vagtbehov. Din tilfredshed er vores højeste prioritet. Alle operationer udføres af professionelle sikkerhedsagenter, eksperter og efterforskere. Vi er autoriseret af rigspolitichefen, og er dermed kvalitetssikret af højeste instans inden for sikkerhedsbranchen. Klik her og læs mere om vores forskellige sikkerhedsservices.


BRUG FOR EN SYNLIG BODYGUARD ELLER DISKRET UDØVENDE BESKYTTELSE?

Kronevagt Security ved, at dagligdagssituationer på relativt sikre steder ikke nødvendigvis er fuldstændig risikofrie. Derfor ønsker vi at sikre din beskyttelse i forhold til de destinationer du tager til eller fra såsom lufthavnen. Dette kan gøres diskret eller synligt, hvad enten du befinder dig steder i kort eller længere tid ,alt efter dit specifikke ønske. Vi ønsker at levere de bedste skræddersyede ydelser inden for beskyttelse og sikkerhed. Tag endelig kontakt, hvis du mangler en eller flere professionelle bodyguards på rejsen i Dubai eller andre lokationer i udlandet, hvor der ikke skal slækkes på sikkerheden.


Fire principper styrer driften af vores proaktive sikkerhed:

“Analyse, planlægning, logistik og nødsituationsrespons.”

Som led i vores engagement i at levere fremragende og konsekvent service, fokuserer vi på disse fire principper, når vi beskytter dig. Lad Kronevagt Security varetage dine sikkerhedsbehov, således du kan fokusere på alt det andet. Alt dette leverer vi naturligvis til nogle af markedets bedste priser – uden at gå på kompromis med kvalitet og service. Det skyldes blandt andet fordi, at vi har valgt at have lave markedsføringsomkostninger, hvilket giver dig professionelle sikkerhedsydelser til en særdeles konkurrencedygtig pris.


ANVEND GERNE VORES KONTAKTFORMULAR OG MODTAG ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Ved at anvende følgende kontaktformular, kan du få et uforpligtende tilbud på vores sikkerhedsydelser. Oplys gerne firmanavn, telefonnummer og ønskede service i mailen.